Eveniment

O biserică din judeţul Alba s-a făcut scrum în ziua de Paşti

O biserică din judeţul Alba s-a făcut scrum în ziua...

Autor: Laura Buciu

05.05.2024, 11:53 37

Biserica din satul Ghioncani, comuna Întregalde, din judeţul Alba, a ars în totalitate, duminică dimineaţa, în ziua de Paşti.

Pompierii din cadrul ISU Alba au fost sesizaţi, duminică dimineaţa, prin apel la 112, de către îngrijitorul bisericii din satul Ghioncani, comuna Întregalde că biserica a ars în totalitate.

La faţă locului s-a deplasat un echipaj de stingere cu apă şi spumă din cadrul Secţiei de Pompieri Câmpeni pentru stingerea ultimelor focare ramase aprinse şi stabilirea cauzei probabile de producere a incendiului în cooperare cu un echipaj din cadrul IPJ Alba.

UPDATE:

Şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost sesizat, prin apel la 112, despre incendiul la biserica din lemn din localitatea Ghioncani, comuna Întregalde.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că biserica a ars în totalitate, fără a fi înregistrate victime omeneşti”, transmite IPJ Alba.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă, urmând a se stabili cauzele şi împrejurările producerii incendiului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO