ZF 24

tbi bank dublează limita pentru plăţi în rate fără dobândă la 2.000 de lei de Paşte în aplicaţia mobilă şi vrea să lanseze plata în rate a vacantelor

tbi bank dublează limita pentru plăţi în rate fără...

Autor: Roxana Rosu

24.04.2024, 13:16 63

tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, dublează în perioada Paştelui suma maximă care poate fi folosită pentru cumpărături cu plata în rate fără dobândă prin aplicaţia mobilă de shopping, la 2.000 lei.

Oferta este valabilă până pe 12 mai, la oricare dintre cele peste 1.500 de magazine online prezente în aplicaţie.

„Sărbătorile Pascale sunt importante pentru români şi reprezintă un bun prilej să le facă mici bucurii celor dragi. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri în această perioadă, am crescut suma maximă pentru cumpărăturile Buy Now Pay Later de la 1000 la 2000 de lei, pentru toţi utilizatorii aplicaţiei. Astfel, oferim clienţilor o libertate mai mare financiară pentru achiziţiile pe care şi le doresc şi pentru cadourile pe care vor să le dăruiască de Sărbătorile Pascale. În plus, urmează să introducem în curând posibilitatea de a cumpăra vacanţe în rate”, explică Teodora Şaguna, Head of Mobile App Romania & Group Head of In App Shopping Growth la tbi bank.

Aplicaţia tbi are circa 200.000 de utilizatori, coşul mediu de cumpărături fiind de 227 euro. Majoritatea utilizatorilor sunt mileniali, cu vârsta cuprinsă între 28 şi 43 de ani, din oraşe mari precum Bucureşti, Timişoara, Cluj sau Constanţa. Peste 70% dintre tranzacţii sunt plasate prin produsul de finanţare Buy Now Pay Later, în timp ce circa 40% dintre comenzi sunt din categoria IT&C, iar aproximativ 30% din fashion.

Categoriile cu cea mai mare creştere în ultimele luni sunt Beauty şi Auto.

Printre magazinele online prezente în aplicaţie se numără Fashion Days, Answear, Cărtureşti, Magnolia, Cartepedia şi BestValue. Utilizatorii pot verifica direct în aplicaţia mobilă sumele disponibile pentru cumpărături cu finanţare prin soluţiile tbi, pot gestiona plăţile şi pot seta plăţi recurente pentru un shopping fără griji. În acelaşi timp, clienţii pot returna produsele achiziţionate tot prin intermediul aplicaţiei. Iar pentru cumpărături de valoare mai mare, au inclusiv posibilitatea să solicite în aplicaţia mobilă tbi finanţări suplimentare, cu aprobare 100% online.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO