ZF Transilvania

CJ Arad modernizează 4 km de drum judeţean cu 29 mil. lei

CJ Arad modernizează 4 km de drum judeţean cu 29 mil. lei

Autor: Laurentiu Cotu

24.04.2024, 16:15 63

Consiliul Judeţean Arad a demarat un proiect de investiţii de 29 mil. lei (5,8 mil. euro) pentru modernizarea drumului DJ 708C Sâmbăteni-Ghioroc şi amenajarea pistelor de biciclete în localităţile Sâmbăteni, Ghioroc şi Păuliş. Lungimea drumului judeţean modernizat şi a pistei de biciclete va fi de 4,1 km, iar lăţimea părţii carosabile de 5,50-6 metri. Durata estimată de execuţie a obiectivului de investiţii va fi de 18 luni, potrivit unui comunicat de presă trasmis de Consiliul Judeţean Arad.

’’Şi aceasta este o lucrare foarte dorită şi aşteptată de localnicii din Podgoria Miniş-Măderat. Practic, realizăm un acces mai uşor spre lacul Ghioroc şi spre Podgorie, în general, în contextul în care ne dorim continuare dezvoltării întregii zone. Acest drum va fi o alternativă la Arad-Şiria şi urmărim mai multe obiective prin realizarea lui’’, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, într-un comunicat de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO