Auto

Fata noua pentru Maserati

18.08.2004, 00:00 22



Producatorul italian Maserati a pregatit pentru anul viitor un facelift pentru doua dintre modelele sale, Coupe si Spyder. Noile Coupe si Spyder vor fi comercializate in noua varianta inca din luna septembrie a acestui an, insa titulatura oficiala este "model Year 2005Y (modelul anului 2005). Principalele modeificari ale noilor modele sunt adoptarea unui nou spoiler si a unei noi grile in partea frontala care aduc mai mult cu noua imagine Maserati implementata cu succes pe Quattroporte.



La interior, principalele modificari se refera la bordul care a fost revizuit si la consola centrala care de acum dispune de insertii de aluminiu la toate versiunile.



Schimbari s-au petrecut si in ceea ce priveste spoilerul spate, care este caracterizat de prize de aer mai mari, ceea ce confera o imagine mult mai sportiva (daca se poate). In plus, sunt prezente doua fante pentru o mai buna racire a discurilor de frana din spate. Maserati aniverseaza in iarna acestui an 90 de ani de existenta, vanzarile marcii find anul trecut de 2.800 de unitati la nivel mondial. Marca italiana face parte in prezent din grupul Ferrari Maserati, care la nivelul anului trecut a realizat vanzari de peste 7.000 de unitati, din care mai bine de 4.200 a fost reprezentata de contributia marcii Ferrari.