Auto

Pall-Ex vrea să investească într-un nou depozit în Bacău peste 7,5 mil. lei

Danor Ionescu,  CEO Pall-Ex România:
Sunt multe provocări deoarece nu avem autostrăzi şi trebuie să eficientizăm pe cât posibil. Dacă aveam autostrăzi nu mai investeam într-un hub la Bucureşti, ţara era mult mai rapid şi mai ieftin de traversat.

Danor Ionescu, CEO Pall-Ex România: Sunt multe provocări deoarece nu avem autostrăzi şi trebuie să eficientizăm pe cât posibil. Dacă aveam autostrăzi nu mai investeam într-un hub la Bucureşti, ţara era mult mai rapid şi mai ieftin de traversat.

Autor: Bogdan Alecu

02.12.2014, 00:05 1051
Compania de logistică Pall-Ex va construi un nou hub regional în Moldova, în judeţul Bacău, care va avea o suprafaţă de 1.100 mp şi va completa portofoliul actual, care cuprinde un hub principal la Sibiu şi unul secundar la Bucureşti.
 
„Iniţial va fi o investiţie de 350.000 de euro (1,5 mil. lei) în echipament şi sisteme, iar în 2016 in­tenţionăm să şi construim, iar atunci valoarea se va ridica la 1,7 mil. euro (7,5 mil. lei)“, a spus Danor Io-nescu,  CEO la Pall-Ex România, care mai deţine şi funcţia de Group CEO Logistics în cadrul companiei de transport şi logistică Delamode Group, care de asemenea este parte a reţelei Pall-Ex.
 
Pall-Ex este un serviciu de curierat de marfă paletizată, lansat pe piaţa locală la 1 decembrie 2011, prin intermediul Pall-Ex România. Serviciul este o franciză din Europa de Vest, care s-a extins din Marea Britanie, Franţa, Spania, Italia, Polonia şi România, iar acum se lucrează la Pall-Ex Turcia, Scan­dinavia, Cehia, Slovacia. Serviciul Pall-Ex a fost lansat la 1 decembrie 2011 în România prin intermediul companiei Pall-Ex România, ce deţine franciza acestuia.
 
Prin intermediul Pall-Ex sunt transportate mărfuri ambientale generale, care nu necesită tempe­ratură controlată, cum ar fi echipa­mente electronice, televizoare, IT&C, mobilă, echipamente de baie sau generatoare.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro