Business Hi-Tech

CERF 2004 va fi orientata pe solutii

22.01.2004, 00:00 23

CERF, expozitie dedicata tehnologiei informatiei si comunicatiilor, va avea loc in acest an in perioada 20-24 aprilie, informeaza Expotek, compania care organizeaza evenimentul.
"Editia de anul acesta (a 13-a a€“ n.r.) va prezenta a€“ mai mult ca oricand - oferte particularizate pentru fiecare afacere, in functie de domeniul de activitate, marimea firmei, extinderea in teritoriu. Credem ca CERF 2004 va oferi o imagine completa asupra solutiilor IT&C prezente pe piata romaneasca", afirma Sorina Muresan, director general Expotek.
CERF 2004 se va desfasura pe o suprafata de peste 12.000 de metri patrati iar numarul firmelor participante se va ridica la 150. acestea vor reprezenta aproximativ 400 de marci.
Expozitia va fi orgnizata pe cateva sectiuni specializate: Software si solutii IT&C pentru business, Comunicatii, Distributie IT&C, Hardware si componente electronice, Solutii de prelucrare a imaginii. Evenimentul se adreseaza atat producatorilor, distribuitorilor si integratorilor de sisteme din domeniul IT si al comunicatiilor, cat si managerilor si specialistilor din economia romaneasca.

Cele mai citite ştiri