Business Hi-Tech

MP Interactiv vinde publicitate pe site-urile Pro

04.09.2006, 19:33 18

MediaPro Interactiv, divizia de internet a trustului MediaPro, vinde in exclusivitate, de la 1 septembrie, spatiul pe cele 25 site-uri disponibile pentru publicitate pe care le detine in prezent.
Potrivit reprezentantilor MediaPro Interactiv, portofoliul de site-uri disponibile pentru advertising al MediaPro Interactiv va contine si proiectele exclusiv online care vor fi dezvoltate de echipa companiei.
Segmentele acoperite de portofoliul MediaPro Interactiv sunt cel de business (ZF.ro, BusinessMagazin.ro, Target.ro, Media-ad.ro, Mediafax.ro), divertisment (acasamagazin.ro, csid.ro, go4it.ro, hmultiplex.ro, maxim.ro, onemagazine.ro, playboyromania.ro, protvmagazin.ro), precum si cel de news/media. Pretul de lista pentru mia de afisari in reteaua MediaPro Interactiv variaza intre 8 si 16 euro, in functie de site, la care se pot adauga facilitatile suplimentare de segmentare precum si discounturi de volum.
MediaPro Interactive a fost infiintata in urma reorganizarii afacerilor pe Internet ale MediaPro. Divizia este responsabila de dezvoltarea proiectelor Internet ale trustului, dar se va ocupa si de lansarea de servicii online si a unor site-uri independente de publicatiile MediaPro.