Business Hi-Tech

Samsung a numit un nou şef la conducerea diviziei din România

 Hun Lee

Hun Lee

Autor: Cristina Bellu

17.05.2017, 14:37 346

Gigantul Samsung l-a numit pe Hun Lee la conducerea Samsung Electronics România. Acesta îl va înlocui pe Joseph Kim, preşedintele diviziei în ultimii patru ani, care va prelua funcţia de preşedinte al Samsung Electronics Polonia..

În noul său rol, Hun Lee (46 de ani), va fi responsabil de gestionarea activităţilor pe pieţele din România şi Bulgaria.

Hun Lee s-a alăturat echipei Samsung Electronics în 2002, în funcţia de Marketing Manager la sediul central din Coreea. După 10 ani de activitate în domeniul marketingului în cadrul companiei, Hun a devenit director al diviziei europene de Visual Display (2013-2014) şi, ulterior, preşedinte al Samsung Electronics Cehia (2015-2017).

„Sunt onorat să preiau conducerea Samsung Electronics România, o filială cu rezultate excelente în ultimii ani. Sunt foarte încântat că această poziţie îmi va permite să îmi dezvolt abilităţile strategice şi să lucrez alături de o echipa dedicată şi entuziastă. Cred că împreună vom consolida poziţia de lider tehnologic pe care o ocupă Samsung atât în România, cât şi în Bulgaria” a declarat Hun Lee, noul preşedinte Samsung Electronics România.

Hun Lee a studiat ştiinţele politice şi diplomaţia la Universitatea Yonsei din Coreea şi deţine o diplomă de MBA în marketing şi strategie, la Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii Duke din SUA.