Business Hi-Tech

Samsung lansează o cameră foto cu două ecrane şi reţea WiFi

Samsung lansează o cameră foto cu două ecrane şi reţea WiFi

Autor: Bogdan Alecu

04.01.2012, 12:07 578

Samsung Electronics a prezentat la începutul acestei săptămâni la Las Vegas noua cameră foto compactă 2View: DV300F care dispune de tehnologii Dual LCD şi conectivitate Wi-Fi.

Samsung DV300F dispune de un ecran frontal LCD de 1,5 inch pentru a se obţine un cadru mai bun în condiţiile cele mai bune, indiferent dacă acesta se află în spatele sau în faţa lentilelor. Acest lucru e mai simplu ca niciodată cu ajutorul animaţiei Child Mode, care îi ţine pe cei mici concentraţi, şi a Self Timer-ului vizual, cu ajutorul căruia poţi să apari în poză fără a fi nesigur înaintea setării declanşatorului.

Tehnologia Wi-Fi permite utilizatorilor să trimită imaginile prin email, să le încarce pe Facebook, Picassa, Flickr şi YouTube. De asemenea, utilizatorii pot să-şi salveze imaginile speciale pe cardul de memorie microSD, imagini care sunt mai apoi conectate prin wireless la PC-ul de acasă şi downloadate imediat.

Cel mai nou model vine în mai multe variante de culori metalice, incluzând negru fals, argintiu, bleumarin şi roşu, cu un contur exterior dintr-o bucat.

Camera DV300F poate capta imagini la o rezoluţie de 16 megapixeli, zoom optic 5x şi lentile cu unghi larg de 25mm pentru a captura întreaga acţiune chiar şi de la distanţă.