Business Hi-Tech

Vector Software deschide al doilea punct de lucru la Iasi

06.10.2006, 19:42 29

Compania producatoare de soft Vector Software, partener certificat al companiei americane de software pentru afaceri Oracle, urmeaza sa-si deschida un al doilea punct de lucru la Iasi pana la sfarsitul anului, dupa ce in martie a deschis unul la Cluj.
"Pentru inceput, punctul de lucru de la Iasi va fi destinat pentru activitatea de prevanzare", a explicat Ovidiu Oancea, directorul de marketing si vanzari al Vector Software. Estimarile anterioare ale Vector Software aratau o crestere a cifrei de afaceri cu 30% in acest an fata de circa 2 milioane de euro in 2005.
"Ma astept sa avem o crestere mai mare, deoarece am deschis o noua linie de business pe partea de retail. Suntem deja in negocieri cu mai multe companii din acest segment", a mai spus Oancea. Vector Software este specializata in solutii informatice de management in sectoarele financiar-bancar, petrol si gaze, telecomunicatii, utilitati, retail si productie si are 70 de angajati. Printre clientii sai se numara BNR, Banca Transilvania, BCR, Omniasig, Orange, Romtelecom, Rompetrol, Romgaz, Michelin. Vector Software a achizitionat recent Orasys Extend, firma specializata in furnizarea de servicii tehnice, dar valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii.