Business Internaţional

Topul celor mai spectaculoase 15 hoteluri deschise în ultimul an. Galerie FOTO

American Trade Hotel, Panama City, capitala Panama

15 noi hoteluri îşi aşteaptă clienţii

Autor: Luciana Georgescu

27.04.2014, 22:02 842

În fiecare an, sute de hoteluri noi sunt deschise. Conde Nast Traveler a luat în considerare 510 dintre acestea, din peste 400 de oraşe şi 93 de ţări, pentru topul 2014 Hot List, care cuprinde 33 dintre cele mai spectaculoase locuri de cazare. Clasamentul cuprinde o serie de hoteluri din jurul lumii, care dezvăluie pasiunile şi hobby-urile călătorului modern, scrie Yahoo Traveler.

New York, Beijing, Londra sau Cancun sunt doar câteva dintre cele mai renumite destinaţii din jurul lumii care pun la dispoziţia turiştilor oferte noi de cazare, prin intermediul celor 15 hoteluri care au fost deschise în ultimul an. 

Lista celor 15 hoteluri:

  1. American Trade Hotel, Panama City, capitala Panama

Panama City celebrează 2 evenimente importante anul acesta: centenarul faimosului canal al oraşului şi transformarea sediului din 1917 al Agenţiei pentru Comerţ şi Dezvoltare din SUA în Hotelul American Trade.

Hotelul este situat în cartierul Casco Viejo, protejat de UNESCO.

  1. The Line, Los Angeles, California

Hotelul are o capacitate de 388 de camere şi este situat pe bulevardul Wilshire, una dintre principalele artere din Los Angeles.

  1. Marlton, New York

Clădirea Marlton a fost construită în 1990 şi renovată pentru a fi transformată într-un hotel dotat cu bar, wi-fi şi restaurant. Hotelul este situat la o stradă distanţă de Parcul Washington Square.

  1. Hotelul Temple, Beijing, China

În 2005, cand expatul belgian Juan van Wassenhove a descoperit Zhizhusi, un templu budist construit la jumătatea secolului 18, construcţia era în pragul prăbuşirii.

În prezent, Zhizhusi este un complex cu 8 camere, dotat cu un restaurant cu specific franţuzesc şi o galerie de artă. Preţul pentru o noapte în Hotelul Temple este peste 300 de dolari.

  1. Hotelul Andaz Maui, Wailea, Hawaii

Turiştii care aleg să îşi petreacă vacanţa la Hotelul Andaz Maui se pot bucura de răsăritul soarelui pe nisipurile albe ale plajei Mokapu, unde angajaţii hotelului au amplasat sezlonguri.

  1. NIZUC Resort & Spa, Cancun, Mexic

NIZUC Resort & Spa este dotat cu 8 apartamente penthouse, care au camera de zi în aer liber.

  1. Mukul, Guacalito de La Isla, Nicaragua

Hotelul Mukul a fost deschis anul trecut pentru a oferi o gamă variată de locuri de cazare în una dintre cele mai populare eco-destinaţii din lume - Nicaragua.

  1. Point Yamu, Phuket, Thailanda

Construit deasupra golfului Phang Nga, care este folosit drept piscină de către vizitatori, hotelul Point Yamu oferă o perspectivă de ansamblu a împrejurimilor.

  1. Hotelul Salt House, Provincetown, Massachusetts

Turiştii care aleg Salt House se vor simţi ca acasă, nefiind personal care să îi supravegheze de fiecare dată când vin sau pleacă.

  1. Hotelul Ace, Los Angeles, California

Situat în centrul oraşului Los Angeles, hotelul Ace a fost deschis la începutul anului 2014, în clădirea istorică United Artists.

  1. Hotel B, Lima, Peru

În anii ’20, cartierul Barranco era principala destinaţie a peruanilor bogaţi. Astăzi, cartierul care este un centru al culturii, împânzit cu case colorate şi galerii, găzduieşte  Hotelul B, la doar 5 minute distanţă de Oceanul Pacific. 

  1. Hotel d'Angleterre, Copenhaga, Danemarca

Construit în 1755, hotelul a fost restaurat si transformat într-un loc elegant şi softisticat.

  1. The London EDITION, Londra, Anglia

The London EDITION este considerat unul dintre cele mai elegante hoteluri. Complexul găzduieşte cel mai în vogă club din Londra – Punch Room.

  1. Mandarin Oriental Pudong, Shanghai, China

Hotelul oferă o privelişte umitoare asupra zgârie-norilor din cartierul Pudong, centrul financiar al Shanghaiului.

  1. La Bandita Townhouse, Pienza, Italia

John Voigtmann şi Ondine Cohane au transformat fosta mănăstire într-un hotel elegant cu 12 camere, situat la doar o oră distanţă de Siena, un oraş din regiunea Toscana, Italia.