Companii

Americanii de la Office Depot au avut afaceri de 7,5 mil. euro la nouă luni, plus 10%

Americanii de la Office Depot au avut afaceri de 7,5 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

17.11.2015, 00:06 343
Compania americană Office Depot Service Center, furnizor de servicii fi­nan­ciar-contabile, a realizat în primele no­uă luni o cifră de afaceri de 33,3 mil. lei (7,5 mil. euro), mai mult cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi es­ti­mează că va încheia anul în curs cu afa­ceri totale de peste 44 mil. lei (apro­ximativ 10 mil. euro).
 
În centrul de servicii Office Depot din Cluj se desfăşoară în prin­ci­pal ope­ra­ţiuni de suport financiar-con­tabil, la care se adaugă activităţi legate de gestiunea ba­zelor de date, suport vân­zări, manage­mentul unor proiecte şi al unor aplicaţii informatice la nivel european.
 
„Evoluţia pozitivă a afacerilor noas­tre în primele nouă luni a fost de­terminată de tranziţia unor procese noi, fapt ce a condus şi la o creştere a nu­mă­ru­lui de angajaţi. Piaţa a fost în creştere mo­derată în acest an şi credem că va ur­ma un trend de stabilizare/men­ţi­nere sau de creştere uşoară“, au declarat pen­tru ZF Transilvania reprezentanţii com­­paniei Office Depot Service Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO