Companii

BMW, plus de 50%

14.10.2005, 19:07 17

Compania Automobile Bavaria estimeaza vanzari de 1.300 de unitati, dupa ce a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 46% pentru BMW in primele noua luni ale acestui an.

Potrivit directorului de marketing al societatii, Ciprian Bercea, vanzarile de autoturisme BMW au crescut cu 46% in perioada ianuarie-septembrie, pana la 976 de unitati, in intervalul mentionat fiind comercializate si 67 de masini Mini fata de 41 de unitati in primele noua luni ale anului trecut.

"In functie de ritmul de crestere economica, de eventuale modificari legislative si de facilitatile oferite de societatile de leasing, in acest an ar putea fi consemnat un nou record de vanzari", a spus Bercea.

Compania a vandut, in primele noua luni, si 40 de motociclete BMW, fata de 26 de unitati in aceeasi perioada a anului trecut. Compania a prezentat la Salonul International de Automobile Bucuresti modelele Seria 1, Seria 3 Touring, Seria 3 cu tractiune integrala, Seria 5 diesel cu tractiune integrala, Seria 6 Cabrio, M5, M6, precum si SUV-ul X5 Security si modelul Rolls-Royce Phantom.

Toate masinile expuse la standul Automobile Bavaria au fost rezervate unor potentiali clienti.

Bercea considera ca modelele Seria 3 si Seria 5 cu tractiune integrala au un potential mare si vor contribui la impulsionarea vanzarilor.

Reprezentantii importatorului apreciaza ca, in acest an, vor fi vandute intre doua si cinci autoturisme Rolls-Royce Phantom, la un pret incepand de la 326.000 de euro fara taxe.

Dupa incheierea SIAB vor fi organizate o serie de prezentari individuale si test-drive cu modelul Rolls-Royce Phantom in prezenta unor reprezentanti din partea producatorului din Marea Britanie.