Energie

Furnizorul de cabluri VLG Ro din Cluj a avut afaceri de 79 mil. lei la nouă luni, plus 64%

Furnizorul de cabluri VLG Ro din Cluj a avut afaceri de...

Autor: Laurentiu Cotu

09.11.2015, 00:06 451
Furnizorul de cabluri şi con­ductori electrici VLG Ro din Mărtineşti, judeţul Cluj, parte a grupului austriac Meinhart, a realizat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 78,9 mil. lei (17,7 mil. euro), mai mult cu 64% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În perioada ianuarie-septembrie 2014 com­pania a avut o cifră de afaceri de peste 48 mil. lei (10,8 mil. euro), iar pentru anul în curs şi-a bugetat afaceri totale de 97 mil. lei (21,8 mil. euro), în creştere cu 42% faţă de anul trecut.
 
„Am constatat în acest an o uşoară dezmorţire a pieţei, însă lipsesc în con­tinuare investiţiile din partea statului. Anul acesta am derulat mai multe proiecte de investiţii, printre care şi extinderea suprafeţei de depozitare de la Mărtineşti“, a de­clarat Vlad Iepure, directorul de vânzări al companiei VLG Ro.
 
Compania se ocupă de co­mercializarea şi transportul cablurilor, precum şi de dimensionarea şi de am­balarea acestor produse. Achiziţionarea cablurilor şi a conductorilor electrici, a fibrelor optice şi a conductorilor de bobinaj se realizează atât din surse interne, cât şi din import. Principalele produse furnizate de VLG Ro sunt cablurile de energie pentru joasă şi medie tensiune, cabluri şi conductori folosiţi în industria petrochimică, conductori din cupru pentru bobinaj, cabluri din fibră optică, de semnalizare, dar şi cabluri de telefonie şi transmisie date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO