Retail&Agrobusiness

Americanii de la CHS şi-au recrutat director general cu experienţă la Bunge şi Cargill

Americanii de la CHS şi-au recrutat director general cu...

Autor: Gabriel Razi

18.05.2015, 00:06 1768
Cooperativa agricolă americană CHS, implicată local în co­merţul cu ce­reale şi seminţe oleaginoase, l-a recrutat pentru poziţia de director general pe Marius Vlădescu, executiv care şi-a legat întreaga carieră de giganţii americani din industria comerţului agricol.
 
El are o experienţă de aproximativ 11 ani în curtea gigantului american Cargill, unde a ocupat mai multe poziţii atât la nivel local şi regional. El a fost detaşat timp de trei ani în Belgia în perioada 2004-2007, arată infor­ma­ţiile de pe profilul său de pe re­ţeaua de socializare de bu­siness Linkedin.
 
În luna iunie a anului trecut, Marius Vlădescu a trecut în tabăra casei rivale Bunge în po­ziţia de manager de operaţiuni, fo­toliu din care a fost şi recrutat de CHS. El este inginer, licen­ţiat în Transporturi la Politehnica din Bucureşti, iar anul viitor va fi­naliza cursurile unui program de Executive MBA de 20 de luni.
 
Poziţia de director general al CHS în România este şi prima de această natură pe care o ocupă Marius Vlădescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO