Constructii & Imobiliare

Cemacon Cluj vrea o creştere de minimum 10% în 2016

Liviu Stoleru: Am încheiat anul 2015 cu profit net, principalul nostru obiectiv pentru anul trecut

Liviu Stoleru: Am încheiat anul 2015 cu profit net, principalul nostru obiectiv pentru anul trecut

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.02.2016, 00:06 238
Producătorul de materile de construcţii Cemacon din Zalău a raportat anul trecut o creştere cu 24% a cifrei de afaceri, la 68 de milioane de lei, ca urmare a vânzărilor în creştere de blocuri ceramice şi a finalizării procesului de re­structurare financiară.
 
„Am încheiat anul 2015 cu profit net, principalul nostru obiectiv pentru anul trecut. Businessul a continuat să aibă cea mai mare rată de creştere din sector, pentru al cincilea an consecutiv, cu vânzări nete cu 26% mai mari şi un profit operaţional în creştere cu 27%, depăşind consistent media sectorului“, spune Liviu Stoleru, director general şi preşedinte al consiliului de administraţie al Cemacon.
 
Creşterea vânzărilor Cemacon a fost susţinută şi de majorarea capacităţii de producţie prin redeschiderea liniei de la Zalău, de consolidarea poziţiei pe piaţa din Transilvania şi politica de vânzare ţintită către distribuitori şi clienţi mici şi mijlocii, împreună cu extinderea în zona rurală. Pentru acest an compania îşi propune creşterea cifrei de afaceri cu minimum 10%, consolidarea cotei de piaţă şi valorificarea activelor neproductive deţinute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO