Eveniment

Ludovic Orban, despre moţiunea împotriva lui Florin Cîţu: Avem din nou ocazia să prezentăm nenorocirea lăsată de PSD

Ludovic Orban, despre moţiunea împotriva lui Florin...

Autor: Teodor Bobei, Mediafax

02.12.2019, 17:24 148

Ludovic Orban a declarat, luni, că moţiunea simplă depusă de social-democraţi împotriva ministrului Finanţelor Florin Cîţu constituie încă o ocazie de a prezenta "nenorocirea lăsată de guvernanţi iresponsabili". Acesta a pus la îndoială veridicitatea datelor din alcătuirea bugetului de stat al PSD.

"Sunt jenanţi cei din PSD să depună moţiune împotriva ministrului Finanţelor după dezastrul bugetar şi financiar pe care l-au creat. Dar ne bucură că avem această ocazie de a prezenta o dată în plus nenorocirea lăsată de aceşti guvernanţi iresponsabili care au minţit cu neruşinare, care au schimbat legea ca să nu-şi asume răspunderea pentru veridicitatea datelor în alcătuirea bugetului de stat. Ne bucurăm şi vom prezenta toate aceste date despre comportamentul ticălos şi iresponsabil al celor care vor să facă o moţiune împotriva ministrului Finanţelor", a declarat premierul Ludovic Orban, luni, la finalul şedinţei solemene din Parlament.

Eugen Teodorovici a anunţat, în plenul de luni, că grupul senatorilor PSD depune o moţiune simplă la adresa ministrului de Finanţe Florin Cîţu. Acesta a precizat că moţiunea se numeşte „Guvernare PNL - numele tău este austeritate”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO