Eveniment

Medicii şi asistenţii aflaţi în misiune în Italia au revenit în România

Medicii şi asistenţii aflaţi în misiune în Italia au...

Autor: Diana Grigore

25.04.2020, 16:42 58

Medicii şi asistenţii români care au luptat împotriva noului coronavirus în Italia s-au întors, sâmbătă, în ţară. Aceştia au fost întâmpinaţi, la aterizare, de Ludovic Orban şi de Raed Arafat.

Medicii şi asistenţii români care au luptat împotriva noului coronavirus în Italia s-au întors în ţară, sâmbătă după-amiază. Prezent la aterizare, premierul a ţinut să îi felicite pentru efortul depus şi le-a urat succes în continuarea carierei.

„Am ţinut în mod special să fiu prezent aici la revenirea în ţară a formidabilei echipe de medici, asistente care în mod voluntar au lucrat în Italia o perioadă de 17 zile şi prin solidaritate au fost alături de cadrele medicale din Italia şi de pacienţii italieni în bătălia contra COVID-19. Le transmit respectul, aprecierea mea şi le mulţumesc enorm pentru faptul că au transmis o imagine extrem de frumoasă despre România, nu numai în Italia, ci la nivel european. Îi felicit şi le doresc succes în carieră”, a spus premierul Ludovic Orban.

O echipă de medici şi de asistenţi români au participat în Italia, în perioada 7-24 aprilie, la misiunile destinate salvării persoanelor afectate de noul tip de coronavirus, alături de personalul medical italian. Aceştia au revenit în ţară cu aeronava C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO