Eveniment

Presedintele Interagro pleaca din UGIR 1903

19.08.2004, 00:00 29

Presedintele grupuluii de firme Interagro, Ioan Niculae, a decis sa se retraga din organizatia patronala UGIR-1903 , condusa de omul de afaceri Ovidiu Tender.
"Avand in vedere dinamica economica actuala si coordonatele de implementare a unei politici manageriale adecvate noilor perspective, domnul Ioan Nicolae, presedintele grupului de firme Interagro, a decis retragerea sa din UGIR-1903 deoarece obiectivele urmarite si strategiile de atingere a lor nu mai sunt comune", se arata intr-un comunicat al Interagro.
?Obiectivele UGIR-1903 au fost de 100 de ani modernizarea economiei si sustinerea intereselor capitalului autohton, iar mijloacele de actiune au fost si vor fi cele proprii actiunilor patronale. Daca aceste obiective nu mai coincid, e normal sa urmeze despartirea", a declarat pentru Ziarul Financiar Stelioan Dorobantu, directorul general al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania  - UGIR 1903.
UGIR 1903 l-a avut la conducere pe Dan Ioan Popescu, care a ramas presedinte si dupa ce a fost numit ministru al industriilor, dar onorific, pana anul trecut cand au avut loc alegeri, iar functia de presedinte a revenit omului de afaceri Ovidiu Tender.