Eveniment

Prima reacţie a lui Dan Barna după ce guvernul a picat: Soluţia sunt anticipatele

Prima reacţie a lui Dan Barna după ce guvernul a picat:...

Autor: Teodor Bobei

10.10.2019, 14:47 795

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat joi, după ce moţiunea de cenzură a trecut, că priveşte spre viitor, soluţia fiind alegerile anticipate. El mai spune că nu a votat împotriva Vioricăi Dăncilă ca să vină Victor Ponta la putere.

”Guvernul Dăncilă nu mai e. A intrat în istorie şi foarte sus în topul cabinetelor incompetente de care această ţară a avut parte. Nu e niciun motiv să sărbătorim. Fiecare zi pe care martorii lui Dragnea au petrecut-o în Palatul Victoria a fost o zi pierdută. Lecţia pe care trebuie să o reţinem e că niciodată acestor oameni nu trebuie să li se mai dea şanse. Nu fac decât să fure, ce nu fură distrug şi ce nu pot distruge compromit”, a scris pe Facebook Dan Barna.

El mai precizează că nu a votat împotriva Vioricăi Dăncilă ca să vină Victor Ponta la putere.

”Nu am votat pentru guverne care să continue criza politică. Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei. Privim spre viitor. Soluţia sunt anticipatele. Ne întoarcem la popor, poporul are întotdeauna dreptate”, a conchis Barna.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi pentru.

Au fost cinci voturi împotrivă.

Moţiunea de cenzură a fost dezbătută în plenul reunit al Parlamentului, joi. Votul a fost unul secret cu bile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO