Info

Prinde festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile şi gadget-urile momentului, cadouri inspirate la preţuri atractive

Advertorial

Autor: Publicitate

30.04.2024, 11:13 544

Surprinde-ţi prietenii şi persoanele dragi cu o gamă variată de cadouri inspirate – smartphone-uri, tablete, accesorii inteligente sau, de ce nu, o trotinetă electrică, cu festivalul reducerilor Xiaomi Fan Festival.

Intră pe https://mi-home.ro/pages/xiaomi-fan-festival şi inspiră-te pentru cadouri memorabile. Dacă tot eşti aici, de ce să nu-ţi faci şi ţie o surpriză?

Alege cele mai atractive surprize din categoriile Telefoane şi Tablete, Ceasuri şi Căşti, Aspiratoare şi Purificatoare sau din întregul Ecosistem inteligent construit de Xiaomi.

Ediţia specială Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver, la un preţ imbatabil

Noul Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver este cea mai recentă adăugire în familia Redmi Note 13, lansat chiar cu ocazia Xiaomi Fan Festival.

Smartphone-ul funcţionează cu un procesor MediaTek Dimensity 7200-Ultra, ce asigură o performanţă rapidă şi fluidă a telefonului. În plus, smartphone-ul are şi o cameră foto triplă, de 200 MP, pentru fotografii de înaltă calitate şi videoclipuri 4K.

Bateria de mare capacitate de 5000mAh a smartphone-ului poate fi încărcată în cel mai scurt timp, prin tehnologia ultra-rapidă de 120W.

Redmi Note 13 Pro+ 5G ediţia specială Xiaomi Fan Festival se alătură gamei Redmi Note 13 şi se remarcă prin finisajul Mystic Silver pe spate, decorat cu logo-ul Xiaomi Fan Festival. Creată printr-un proces complex de design, partea din spate are o bază argintie, acoperita cu sticlă. Pe aceasta, dispozitivul are un super logo realizat meticulos folosind nanolitografia. Rezultatul este un efect de refracţie, care face ca logo-ul să prinda viaţă.

Terminalul are un wallpaper exclusiv care completează spatele metalic al dispozitivului şi o varietate de stickere cu tema Xiaomi Fan Festival, permiţând utilizatorilor să îşi creeze propriul model unic de logo. Aceasta colecţie celebrează atuurile tehnologice ale Xiaomi şi le oferă fanilor o modalitate tangibilă de a se conecta cu marca.

Noul smartphone este disponibil pe Mi-Home.ro, la un preţ special de 2.199 lei.

Puternica tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, cadoul versatil pentru productivitate şi divertisment

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, tabletă ce oferă un display excepţional şi o experienţă captivantă pentru utilizatori, este disponibilă la precomandă, până în data de 28 aprilie, pe Mi-Home.ro.

Utilizatorii pot achiziţiona noua tabletă într-un pachet promoţional, la preţul special recomandat de 3499 lei, ce include, gratuit, Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard.

Pachetul va fi disponibil şi în reţelele eMag şi Flanco, parteneri oficiali ai Xiaomi.

Pentru prima dată, Tastatura Touchpad Xiaomi Pad 6S Pro integrează un touchpad, îmbunătăţind capacitatea utilizatorului de a selecta fişiere şi de a gestiona cu precizie sarcini complexe de editare video.

Proiectată să răspundă celor mai intense nevoi de productivitate, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 oferă un display excepţional şi o experienţă captivantă pentru utilizatori. Cu un ecran 3K de 12.4 inch la 144Hz şi un aspect generos de 3:2, tableta îmbunătăţeşte confortul pentru citit şi consumul de multimedia, fiind ideală pentru muncă şi relaxare.

Capacităţile remarcabile ale display-ului sunt accentuate de o rezoluţie de 3048 x 2032 şi o densitate impresionantă de 294 pixeli pe inch (PPI), oferind o claritate fără precedent pentru sarcini care variază de la citirea celui mai fin text la editarea imaginilor la rezoluţie înaltă sau la imersarea în cele mai noi jocuri.

Echipată cu o baterie robustă de 10000mAh (typ), completată de tehnologia HyperCharge de 120W ultra-rapidă, utilizatorii se pot bucura de timpi de încărcare mai scurţi şi de o durată extinsă a bateriei.

Festivalul reducerilor, o tradiţie inspirată chiar de utilizatorii Xiaomi

Organizat pentru prima dată în 2012, cu ocazia celei de-a doua aniversări a fondării companiei, Xiaomi Fan Festival (XFF) a devenit o sărbătoare anuală derulată în luna aprilie, ce exprimă aprecierea pentru fanii Xiaomi.

XFF a debutat în China continentală, apoi a fost introdus în India şi Indonezia în 2015, şi a intrat în pieţele europene încă din 2018. În prezent, XFF are loc în peste 40 de ţări şi regiuni din întreaga lume.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO