Prima pagina

BCR lanseaza produse pentru IMM-uri cu afaceri anuale intre 1 si 8 milioane euro

06.12.2007, 17:13 12

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat o linie de credit, un imprumut pentru investitii si un pachet de produse pentru intreprinderi mici si mijlocii cu o cifra de afaceri anuala cuprinsa intre un milion de euro si opt milioane de euro, a anuntat, astazi, institutia de credit, citata de Mediafax.

Primul produs, Ideal Curent BCR, reprezinta o linie de credit, care poate fi acordata in lei sau valuta, respectiv euro sau dolari. Linia de credit poate fi utilizata pentru finantarea activitatii curente, fiind acordata pe o perioada de pana la 12 luni.

Al doilea produs, Ideal Invest BCR, este un credit de investitii care poate fi folosit pentru finantarea dezvoltarii afacerilor prin realizarea de noi capacitati si obiective de productie, modernizarea sau mentinerea la parametrii corespunzatori a unitatilor de productie existente, a utilajelor, masinilor si instalatiilor, se arata in comunicat.

Creditul poate fi contractat in lei sau valuta, euro sau dolari, pe o perioada de pana la cinci ani, clientul putand solicita o perioada de gratie de pana la sase luni.

Suma care poate fi obtinuta reprezinta 75% din valoarea totala a investitiei, cu un plafon maxim de 150.000 lei, sau echivalentul in euro sau dolari.

Cel de-al treilea produs, pachetul Ideal BCR, are in componenta un cont curent in lei, un card de debit in lei atasat acestuia si o componenta de tip electronic banking destinata gestionarii electronice a platilor in lei efectuate de client.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro