Americanii de la Office Depot au avut afaceri de 7,5 mil. euro la nouă luni, plus 10%

Autor: Laurentiu Cotu 17.11.2015
Compania americană Office Depot Service Center, furnizor de servicii fi­nan­ciar-contabile, a realizat în primele no­uă luni o cifră de afaceri de 33,3 mil. lei (7,5 mil. euro), mai mult cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi es­ti­mează că va încheia anul în curs cu afa­ceri totale de peste 44 mil. lei (apro­ximativ 10 mil. euro).
 
În centrul de servicii Office Depot din Cluj se desfăşoară în prin­ci­pal ope­ra­ţiuni de suport financiar-con­tabil, la care se adaugă activităţi legate de gestiunea ba­zelor de date, suport vân­zări, manage­mentul unor proiecte şi al unor aplicaţii informatice la nivel european.
 
„Evoluţia pozitivă a afacerilor noas­tre în primele nouă luni a fost de­terminată de tranziţia unor procese noi, fapt ce a condus şi la o creştere a nu­mă­ru­lui de angajaţi. Piaţa a fost în creştere mo­derată în acest an şi credem că va ur­ma un trend de stabilizare/men­ţi­nere sau de creştere uşoară“, au declarat pen­tru ZF Transilvania reprezentanţii com­­paniei Office Depot Service Center.