Profesii

ANAF publică un Ghid dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din activităţi de înfrumuseţare şi întreţinere corporală

ANAF publică un Ghid dedicat persoanelor fizice care...
18.04.2024, 14:03 104

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistenţă contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente şi alte materiale informative, un ghid pentru persoanele fizice care realizează venituri din activităţi de înfrumuseţare şi întreţinere corporală.

“Ghidul se adresează tuturor persoanelor fizice care obţin sau intenţionează să obţină în 2024 venituri din prestarea unor activităţi de înfrumuseţare/întreţinere corporală, în mod individual sau într-o formă de asociere. Aceste venituri reprezintă venituri impozabile şi, potrivit Codului Fiscal, se încadrează în categoria venituri din activităţi independente”, spun oficialii ANAF.

Plata impozitului se efectuează la bugetul de stat până la data de 25 mai, inclusiv, a anului următor celui de realizare a venitului.

Materialul poate fi consultat la următorul link.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO