Profesii

Proiect de un milion de euro pentru studii postuniversitare la Sibiu

Proiect de un milion de euro pentru studii...

Autor: Luciana Georgescu

30.04.2014, 11:20 490

25 de burse pentru doctoranzi, precum şi alte 30 de burse postdoctorale sunt doar o parte din componentele unui proiect lansat săptămâna aceasta de Universitatea ”Lucian Blaga”, scrie publicaţia Târgul Sfatului din Sibiu.

Valoarea proiectului susţinut din fonduri europene, este de aproape un milion de euro.


”Este un proiect deosebit de important pentru ULBS nu doar datorită valorii mari, ci şi datorită impactului pe care îl are pe termen scurt şi mediu în asigurarea resursei calificate pentru Universitatea noastră”, a declarat prorectorul Universităţii sibiene, Claudiu Kifor, coordonator al acestui proiect.


Proiectul numit ”Burse Universitare în România prin Sprijin European pentru Doctoranzi şi Post-doctoranzi” are drept parteneri, alături de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea din Craiova, Universitatea din Bucureşti şi Universitatea de Vest din Timişoara. În cadrul acestui proiect, obiectivul general este de a îmbunătăţi proiectele de cercetare doctorală şi post-doctorală prin acordarea de sprijin financiar şi instituţional celor care participă la astfel de programe şi care intenţionează să îşi dezvolte o carieră în cercetare.

Citiţi mai multe despre burse şi susţinerea financiară pentru cercetare pe www.targulsfatului.ro.