ZF Live

Doi antreprenori au pornit cu 60.000 de euro o afacere care nu mai exista în România şi au ajuns la peste 1.000 de comenzi pe lună. "Noi am crezut însă în acest business". VIDEO

25.07.2014, 13:41 14549

Ziarul Financiar vă prezintă unele dintre cele mai importante momente din al doilea sezon al emisiunii ZF Live, difuzată pe Internet de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00. Al doilea sezon al emisiunii s-a închieat pe data de 18 iulie, urmând să fie reluat din toamnă. Vedeţi aici înregistrările emisiunilor de la ZF Live.

Victorina Mitrea si George Gabor au pornit de la zero o afacere cu stickere, într-un domeniu care nu era încă dezvoltat în România. Cei doi antreprenori au povestit în cadrul emisiunii problemele întâmpinate şi cum au dezvoltat afacerea, precum şi costurile necesare pentru trecerea pe profit. 

„Produsele noastre în 2009-2010 erau complet necunoscute în România. Noi am crezut însă în acest business. Am construit un site, am făcut modelele de produse. Am pornit afacerea într-un apartament, construind un site, şi făcând modelele de produse. Am început încet, încet să facem acest business, în afara job-ului full-time. Lucram pe acest startup în timpul liber”, au declarat la ZF Live Victorina Mitrea si George Gabor, doi antreprenori care au pornit o afacere cu stickere. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO