ZF 24

WU Executive Academy aduce pe piaţa locală un program de pregătire în domeniul energiei

WU Executive Academy aduce pe piaţa locală un program...

Autor: Corina Mirea

24.07.2014, 19:37 351

Şcoala de afaceri WU Executive Academy, care oferă cel mai scump program de EMBA de pe plan local, în valoare de 35.000 de euro, aduce şi în România programul de pregătire profesională dedicat specialiştilor şi managerilor din domeniul energiei. Acesta se va desfăşura în perioada 20-24 octombrie la Bucureşti şi va aborda teme precum tendinţele şi schimbările actuale în sectorul energetic, teme de economie, negociere, de legislaţie în energie, axate pe directive noi trasate la nivelul Uniunii Europene.

Cursul Executive Energy Expert organizat la Bucureşti de WU este, de fapt, parte a programului de Professional MBA în domeniul energiei desfăşurat la sediul şcolii de business de la Viena. Cei care se înscriu la cursul de cinci zile beneficiază de o reducere de 2.100 de euro la înscrierea în programul de PMBA.

În prezent, pe piaţa locală există 16 programe de MBA şi EMBA, care au adunat peste 4.700 de absolvenţi. Anual, în jur de 200-300 de manageri şi antreprenori absolvă un astfel de program.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO