Companii

Companiile aeriene low-cost pun noi destinaţii pe harta zborurilor: Germania şi Italia rămân în top

Companiile aeriene low-cost pun noi destinaţii pe harta...

Autor: Mirabela Tiron

29.07.2014, 19:02 438
Companiile aeriene low-cost Wizz Air, Blue Air şi Ryanair au adăugat pe harta zbo­ru­rilor noi destinaţii în străinătate pentru a do­ua jumătate a anului în încercarea de a câş­tiga o felie mai mare din piaţă, în timp ce  trans­portatorii aerieni tradiţionali menţin ne­schim­bată reţeaua de rute pentru această perioadă.
 
Pentru a atrage pasageri operatorii ae­ri­eni promovează preţuri promoţionale de 30-40 de euro pe călătorie, însă biletele la aces­te tarife sunt limitate. Nu doar din Ca­pitală vor decola avioane spre noi destinaţii, ci şi de pe aeroporturile din Timişoara, Cra­iova sau Cluj-Napoca.
 
Wizz Air a început să opereze din Cra­io­va zboruri spre Barcelona, Bologna, Roma şi Dortmund, pe lângă cele deja existente spre Londra şi Milano. Din octombrie Wizz Air va introduce curse noi din Bucureşti către Basel (Elveţia) şi Nurnberg (Germa­nia), iar din Cluj spre Nurnberg. Mai mult compania are în program zboruri din Cluj spre Koln, Nurnberg, Geneva şi Malmo. Transportatorul va opera două noi zbo­ruri săptămânal de la Timişpara spre Bari de la 1 noiembrie anul acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO