ZF 24

Cât câştigă un angajat al Genpact România

Cât câştigă un angajat al Genpact România

Autor: Adelina Mihai

29.07.2014, 16:58 20917
Salariul net al unui angajat Genpact porneşte de la 1.400 de lei pe lună şi poate ajunge până la 2.700 – 3.000 de lei net pe lună în cazul celor care gestionează procese mai complexe (de contabilitate, de exemplu) sau care vorbesc limbi străine rare, a declarat pentru Ziarul Financiar, Crina Ilie, manager de recrutare şi training pe Europa în cadrul Genpact.
 
„Chiar şi pentru proaspeţii absolvenţi, în cazul în care cunosc o limbă străină exotică, oferim un bonus de limbă cu o valoare brută cuprinsă între 750 şi 1.000 de lei. Alte beneficii incluse în pachet sunt bonurile de masă, sponsorizare pentru sala de fitness, asigurare medicală privată, cantină sau co- finanţare cu până la 70% pentru cursurile de certificare. Un alt beneficiu este acela că, pentru angajaţii din provincie care vin de la o distanţă mai mare de 200 de kilometri, le plătim chiria pentru doi ani, oferind o valoare de până la 800 de lei pe lună“, a mai spus Crina Ilie.
 
Furnizorul indian de servicii de externalizare Genpact are circa 2.300 de angajaţi în Bucureşti şi în Cluj.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO