ZF 24

Antreprenorul Octavian Bădescu a investit într-o aplicaţie mobilă de curierat

Antreprenorul Octavian Bădescu a investit într-o...

Autor: Ioana Nita

14.03.2014, 00:06 554
Octavian Bădescu, antreprenorul care a fondat compania de curierat rapid Sameday Courier şi fost director al PrioriPost, divizia de livrări rapide a Poştei Române, a dezvoltat aplicaţia mobilă de curierat Lokko în urma unei investiţii iniţiale de peste 10.000 de euro. Aplicaţia le oferă utilizatorilor posibilitatea de a chema un curier 24 de ore din 24 direct de pe smartphone sau tabletă, livrările fiind efectuate în aceeaşi zi sau la data programată.
 
„Până acum, pentru versiunea beta s-au investit sub 20.000 de euro, însă costurile nu se vor opri aici, întrucât urmează upgraduri, integrări, acţiuni de promovare internă şi externă. Probabil că în următorii ani investiţiile totale vor fi cu şase cifre“, a declarat Bădescu pentru ZF.  El a dezvoltat aplicaţia în urma experienţei sale de peste 10 ani în domeniul curieratului rapid, perioa­dă în care a observat tendin­ţele actuale ale acestui sector - reducerea corespondenţei, creşterea comerţu­lui online, creşterea necesităţii de a se livra rapid sau personalizat, presiunea pe reducerea preţurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO