ZF 24

Clientii CEC Bank pot plăti huvinieta şi taxa de pod de la Feteşti – Cernavodă, direct din Mobile Banking sau Internet Banking

 Clientii CEC Bank pot plăti huvinieta şi taxa de pod...

Autor: Roxana Rosu

25.03.2024, 10:24 168

CEC Bank oferă clienţilor săi, începând din această lună, posibilitatea achiziţionării huvinietei sau să îşi plătească taxa de pod de la Feteşti - Cernavodă direct din aplicaţiile de Mobile Banking şi Internet Banking ale băncii.

Noile servicii sunt oferite în baza parteneriatului dintre CEC Bank şi Scala Assistance, alături de care banca a lansat, încă din anul 2021, serviciul de achiziţie a rovinietelor.

„Ne bucurăm că am adăugat şi aceste servicii în platformele noastre de banking digital. Fie că este vorba de achiziţia de huviniete sau de plata taxei de pod Feteşti - Cernavodă, clienţii noştri beneficiază de metode de plată rapide şi sigure, pe care le pot accesa oricând şi de oriunde. Plata huvinietei vine în sprijinul românilor care tranzitează ţara vecină, oferind o soluţie de plată 100% digitală iar taxa de pod este o alternativă la plata prin sms“, a declarat Mugur Podaru, director operaţiuni la distanţă în cadrul CEC Bank.

Dovada emiterii huvinietei sau a achitării taxei de pod se salvează instant în secţiunea dedicată din aplicaţie, care serveşte şi ca arhivă pentru aceste documente.

De asemenea, în aplicaţia de Mobile Banking a fost lansată şi o altă funcţionalitate, respectiv actualizarea adresei de e-mail folosite în relaţia cu banca, direct din CEC app. 

Aplicaţia de Mobile Banking - CEC app are peste 525.000 de clienţi, în creştere cu peste 44% în ultimul an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO