ZF 24

eMag a vândut de 3,5 mil. euro de Black Friday în Bulgaria

Emag.bg a avut 45.000 de vizitatori la startul Black Friday, ora 7:15 şi comenzi de un milion de euro în prima oră

Emag.bg a avut 45.000 de vizitatori la startul Black Friday, ora 7:15 şi comenzi de un milion de euro în prima oră

Autor: Adrian Seceleanu

02.12.2013, 00:08 850

Retailerul eMag, cel mai mare magazin online de IT&C din Ro­mâ­nia, a înregistrat vineri 29 noiembrie, când a organizat pentru prima oară în Bulgaria evenimentul de shopping Black Friday, vânzări de 3,5 mil. euro, a declarat pentru ZF Iulian Stanciu, directorul general al retailerului.

„Am înregistrat comenzi în valoare de 3,5 milioane de euro, mai mult decât vânzările eMAG.bg din 2013 până acum“, a spus Iulian Stanciu.

Retailerul a ieşit în premie­ră cu acest eveniment de shopping în Bulgaria, piaţă pe care a intrat la jumătatea anului trecut, având în ofertă câteva sute de produse, de la telefoane şi laptopuri până la electrocasnice - designul şi structura ofertelor fiind similare cu cele utili­zate şi în România pe 22 noiembrie, atunci când retailerul a organizat ediţia locală a Black Friday. Printre companiile prezente în oferta de Black Friday a eMag din Bulgaria se numără atât jucători internaţionali precum Lenovo sau Acer, cât şi companii din România - precum Visual Fan (Allview) sau Network One Distribution (Serioux).

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro