ZF 24

Heinzmann, CEO al Tarom: Rezultatele sunt în grafic, numărul de pasageri a crescut cu 6% în august. Pascariu: Nu s-au luat măsuri serioase de restructurare

Christian Heinzmann, director executiv şi accountable manager al Tarom, i-a cerut ministrului transporturilor Ramona Mănescu să îi fie prelungit mandatul la patru ani, aşa cum era iniţial.

Dan Pascariu, preşedintele consiliului de administraţie al Tarom, spune că este nevoie de măsuri serioase de restructurare care pot să facă rezultatele financiare sustenabile pe termen lung.

Christian Heinzmann, director executiv şi accountable manager al Tarom, i-a cerut ministrului transporturilor Ramona Mănescu să îi fie prelungit mandatul la patru ani, aşa cum era iniţial. Dan Pascariu, preşedintele consiliului de administraţie al Tarom, spune că este nevoie de măsuri serioase de restructurare care pot să facă rezultatele financiare sustenabile pe termen lung.

Autor: Mirabela Tiron

16.09.2013, 00:08 233

Belgianul Christian Heinzmann, director executiv şi accountable manager al Tarom, spune că rezultatele companiei aeriene sunt în gra­fic cu cele stabilite în planul de ma­na­gement şi că până la finalul anului esti­mează că Tarom va transporta 2,2 milioane de pasageri. „În luna august Tarom a transportat pe curse regulate în total 203.768 pasageri, faţă de 192.319 pasa­geri în aceeaşi lună din 2012. O creştere cu 6%“, a spus Heinzmann, numit manager la Tarom în noiembrie anul trecut şi care are o experienţă de peste 25 de ani în industria aviatică.

De altfel, Heinzmann este şi singurul manager privat numit la Tarom în noiembrie care a mai lucrat anterior într-o companie aeriană, membrii consiliului de ad­ministraţie (cu excepţia lui Nicolae Demetriade numit în mai anul acesta) neavând experienţă în funcţii de conducere într-o companie aeriană.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro