ZF 24

Investiţie de peste 500.000 euro într-o clinică hibrid în Cluj-Napoca

Investiţie de peste 500.000 euro într-o clinică hibrid...

Autor: Ioana Nita

29.05.2022, 11:00 120

Start-up-ul de telemedicină Telios Care, împreună cu Cluj Business Campus (CBC), au  anunţat săptămâna aceasta deschiderea unui clinici hibride într-un campus de birouri din Cluj-Napoca, investiţia în proiect fiind cuprinsă între 500.000 - 700.000 de euro. Banii au fost investiţi atât în amenajarea spaţiului dedicat viitorilor pacienţi, cât şi în achiziţia de echipamente medicale. Clinica hibrid este dedicată atât angajaţilor care lucrează şi locuiesc în clădirile ansamblului rezidenţial, cât şi persoanelor care au reşedinţa în municipiul Cluj-Napoca şi în zonele limitrofe. În noua unitate medicală, pacienţii au acces la servicii medicale care acoperă toate cele 23 de specialităţi oferite de Telios Care. 

„Telios Care a fost fondată cu scopul de a face serviciile de sănătate şi wellness cât mai accesibile prin intermediul tehnologiei şi îngrijirii centrate pe pacient. Acum a sosit momentul pentru a trece la nivelul următor şi pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a alege felul în care doresc să beneficieze de servicii medicale. Telemedicina are posibilitatea de a ajunge la persoane din comunităţile rurale, iar echipa Telios Care face ca acest lucru să se întâmple în fiecare zi prin experienţa internaţională, prin profesionalismul şi dedicarea de care dă dovadă. De altfel, experienţa în domeniul telemedicinei este principalul nostru atu”, a declarat Philip Choban, fondator şi CEO Telios Care. 

Clinica este o unitate medicală suplimentară pe care abonaţii Telios Care, indiferent dacă au sau nu asigurare medicală, o vor putea accesa pentru servicii medicale la tarife reduse, primind aceeaşi îngrijire personalizată pe care o primesc acum utilizând serviciile de telemedicină. În al doilea rând, şi populaţia generală are acces direct la clinică şi la informaţii despre felul în care pot beneficia de serviciile medicale.

„Începând cu anul acesta, comunitatea Cluj Business Campus (CBC) va beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, livrate pe un model inovativ care asigură un acces mai facil la consultaţii medicale. Philip Choban este un vizionar, iar echipa Telios Care a demonstrat că este un benchmark în telemedicina din România. Credem că viitorul medicinei, asemenea viitorului muncii, are o componentă hibridă şi ne bucurăm că aceasta idee este implementată la CBC“, a declarat Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus.

Prin acest parteneriat, Cluj Business Campus oferă comunităţii sale servicii medicale şi completează paleta de servicii menită să întărească filozofia de „1 minute city” si „work-life blending”, care reprezintă un factor diferenţiator pe piaţa de birouri in România. De asemenea, acesta materializează o idee pe care Cluj Business Campus şi-a propus-o încă de la înfiinţare, deschiderea primei clinici hibrid din România într-un campus de birouri, dar şi următorul pas în dezvoltarea business-ului Telios Care, Telios Home Visit, serviciul medical de îngrijire la domiciliu. Acesta va debuta în Cluj, urmat de lansarea într-un număr restrâns de oraşe, în timpul fazei pilot. În această perioadă serviciul va fi disponibil şi în Bucureşti, urmând ca ulterior să fie disponibil în toată ţara.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO