ZF 24

Puşcaşul marin care l-a omorât pe Osama ben Laden: Am avut un sfert de secundă timp să decid înainte de apăsa pe trăgaci

Puşcaşul marin care l-a omorât pe Osama ben Laden: Am...

Autor: Gabriel Razi

28.05.2015, 17:56 478
Robert O'Neal, fostul membru al trupelor speciale SEAL, a spus că a avut mai puţin de o secundă să decidă eliminarea lui Osama ben Laden, atunci când a ajuns la etajul al treila al fortăreţei în care teroristul era baricadat, în oraşul pakistanez Abott Abad.
 
"Eu aş fi vrut să-l capturăm viu. Mi-am dat seama că este imposibil, aşa că am avut un sfert de secundă înainte de a decide să apăs pe trăgaci", a spus fostul membru al SEAL Team Six.
 
Fostul puşcaş marin s-a prezentat joi pentru prima dată în faţa presei române, sigur pe el şi purtând cămaşă, blugi şi o pereche de ciocate de piele. Deşi este veteran al trupelor speciale americane, pregătirea militară este clar vizibilă în atitudinea pe care O'Neal o are în public.
 
"Nu îmi pasă că unii spun că doar susţin că l-am ucis pe Osama ben Laden, chiar am făcut-o", spune el. Fostul puşcaş marin, alături de contra-amiralul Scott Moore susţin vineri o conferinţă publică organizată de McCann/Thiess Conferences în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO