ZF 24

Românii de la MavenHut au închiriat ultimul etaj din Premium Plaza

Românii de la MavenHut au închiriat ultimul etaj din...

Autor: Ioana Nita

04.06.2014, 00:05 1461
Mavenhut, compania locală care a dezvoltat jocul Solitaire Arena, şi-a mutat centrul de dezvoltare din Bucureşti într-un spa­ţiu mai mare de la ultimul etaj al clădirii de birouri Premium Plaza de lângă Piaţa Victoriei, în vederea extinderii echipei anul acesta cu zece specialişti care să dezvolte noi jocuri pentru platformele mobile.
 
„Pentru noi această mutare reprezintă un pas foarte important, care vine după mai puţin de doi ani de când a fost înfiinţată compania. Până la sfârşitul anului vrem să ajun­gem la o echipă de 35 de oameni. Vrem să găsim echipe noi care să construiască de la zero jocuri de mobil. Există mult talent în gaming, mai ales în Bucureşti - iar noi punem mult accent pe creativitate şi independenţă“, a declarat Cristi Badea, unul din cei trei fondatori ai MavenHut.
 
Noul sediul al MavenHut, situat la ultimul etaj al clădirii Premium Plaza din strada dr. Iacob Felix, aproape de Piaţa Victo­riei, cuprinde un spaţiu de 500 de metri pătraţi, din care jumă­tate este folosit pentru zone de recreere.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro