ZF Live

ZF Live. Adrian Rus, fondator şi CEO, Komoder: Retailerul român de fotolii de masaj Komoder merge cu un showroom în Viena

Autor: Mara Rolea

06.08.2022, 00:05 210

♦ În România, Komoder este prezent în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Timişoara, iar în Europa are showroomuri în Franţa, Marea Britanie, Italia, Spania, Olanda, Ungaria, Germania şi Bulgaria.

Komoder, retailer român de fotolii de masaj, va intra pe piaţa austriacă din septembrie cu un nou showroom în Viena, după ce a inaugurat de curând un showroom în Malaga, Spania. 

„Suntem într-o perioadă în care ne extindem businessul în afara ţării foarte mult şi avem ca obiectiv pieţe noi, dar, în acelaşi timp, încercăm să ne dezvoltăm sau să avem un al doilea sau un al trei­lea magazin în zona în care acti­văm deja de un an sau chiar doi“, spune Adrian Rus, fon­da­tor şi CEO, Komoder, în cadrul emi­siu­nii de business ZF Live.

Aproximativ jumătate din cifra de afaceri merge către ex­port, iar cealaltă jumătate către vânzările din România. Re­tailerul are un model de business şi o reţea de distribuţie proprie, cu o medie lunară a vânzărilor de aproximativ 300-400 de uni­tăţi. Fotoliile sunt fabricate în China şi Japonia la co­manda şi cerinţele retailerului român.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO