Afaceri de la zero
Afaceri de la Zero. O familie din Constanţa a pariat pe o afacere inedită: paie de băut din tulpini din grâu. „Vrem să intrăm cu produsele în HoReCa“
astăzi, 00:06
Afaceri de la Zero. O familie din Constanţa a pariat pe o afacere inedită: paie de băut din tulpini din grâu. „Vrem să intrăm cu produsele în HoReCa“

Pentru Andreea Chiţu pandemia a coincis cu întoarcerea în ţară după o perioadă petrecută în Franţa, iar revenirea pe plaiuri mioritice a venit la pachet şi cu căutarea unui nou drum în carieră.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Jumping House, un centru de activităţi sportive recreative cu trambuline, s-a extins de la Cluj-Napoca la Oradea, iar fondatorii caută malluri pentru a se dezvolta mai departe. „Se vede avantajul centrului comercial“
ieri, 00:06
Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Jumping House, un centru de activităţi sportive recreative cu trambuline, s-a extins de la Cluj-Napoca la Oradea, iar fondatorii caută malluri pentru a se dezvolta mai departe. „Se vede avantajul centrului comercial“

Jumping House, un centru de activităţi sportive recreative pornit în Cluj-Napoca, s-a extins cu un al doilea spaţiu, triplu ca mărime, în Oradea, iar fondatorii acestui business, familia Neagomir, au în plan noi deschideri în perioada următoare.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Irina Vlădescu şi Vlad Ştefănescu au transformat pasiunea lor comună pentru cafea într-un business şi au deschis Bean To Cup, o cafenea de specialitate în care servesc propriul brand de cafea
miercuri, 00:06
Afaceri de la Zero. Irina Vlădescu şi Vlad Ştefănescu au transformat pasiunea lor comună pentru cafea într-un business şi au deschis Bean To Cup, o cafenea de specialitate în care servesc propriul brand de cafea

Irina Vlădescu şi Vlad Ştefănescu au făcut din pasiunea lor comună pentru cafea un business şi au deschis, în vara anului 2022, cafeneaua Bean To Cup, unde servesc propriul lor brand de cafea cu acelaşi nume.

citește mai mult
Afaceri de la zero. A renunţat la jobul pe care îl avea şi s-a întors din Londra înapoi la Baia Mare pentru a-şi urma pasiunea. A deschis business-ul pe care-l visa, iar acum face aproape 600.000 de euro
marţi, 00:06
Afaceri de la zero. A renunţat la jobul pe care îl avea şi s-a întors din Londra înapoi la Baia Mare pentru a-şi urma pasiunea. A deschis business-ul pe care-l visa, iar acum face aproape 600.000 de euro

Răzvan Iagamoş locuia în Londra atunci când a descoperit cafeaua de specialitate pentru prima dată, ajungând chiar să interacţioneze cu oameni din acest business. L-au fascinat această băutură şi potenţialul de a dezvolta o afacere în domeniu, aşa că, în urmă cu zece ani, s-a întors acasă, în Baia Mare, şi a deschis chiar el un local specializat în cafea, cu numele Pressco.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Ciprian Isacovici creează mobilă transformabilă sub brandul Extensio Mob şi ajută oamenii să îşi eficientizeze spaţiul din casă. „Vreau să le transmit oamenilor că pot să trăiască într-un apartament de două camere cu confortul de la trei camere“
luni, 00:06
Afaceri de la Zero. Stup Edition. Ciprian Isacovici creează mobilă transformabilă sub brandul Extensio Mob şi ajută oamenii să îşi eficientizeze spaţiul din casă. „Vreau să le transmit oamenilor că pot să trăiască într-un apartament de două camere cu confortul de la trei camere“

Ciprian Isacovici a creat brandul Extensio Mob, sub care produce mobilier transformabil, potrivit pentru orice tip de spaţiu, şi ajută astfel oamenii să îşi eficientizeze locuinţa pentru a avea mai mult spaţiu.

citește mai mult