Burse - Fonduri mutuale

Calendarul raportărilor pe T1/2021: după TeraPlast astăzi, urmează Banca Transilvania şi OMV Petrom pe 29 aprilie. Restul companiilor, în luna mai

Calendarul raportărilor pe T1/2021: după TeraPlast...

Autor: Tibi Oprea

21.04.2021, 07:30 858

♦ Emitenţii din prima ligă bursieră de la Bucureşti au depăşit 100 mld. lei capitalizare ♦ Teleconferinţele cu investitorii şi analiştii vor fi susţinute în data publicării rezultatelor financiare sau la câteva zile după ♦ Şapte companii îşi publică rezultatele pe 14 mai, ceea ce o face cea mai aglomerată şedinţă.

După producătorul de materiale de construcţii TeraPlast Bistriţa (TRP), care îşi pu­blică astăzi rezultatele financiare pe pri­mul trimestru al anului 2021, deschizând astfel sezonul raportărilor trimestriale la Bursa de Valori Bucureşti, urmează pe 29 aprilie Banca Transilvania (TLV), cea mai mare instituţie de credit de pe piaţa locală şi OMV Petrom (SNP), compania cu cea mai mare capitalizare de pe piaţa principală a Bursei, arată datele agregate de ZF de la BVB.

Ulterior, în data de 6 mai, BRD, a doua cea mai mare bancă de la Bursa româ­nească, este aşteptată să publice rezultatele aferente T1/2021.

Dintre cele 17 societăţi din prima ligă bursieră, 7 vor raporta în data de 14 mai, ceea ce o face cea mai aglomerată şedinţă în ceea ce priveşte raportările trimes­triale, în timp ce alte 6 com­panii vor publica rezultatele pe 13 şi 17 mai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO