Companii

Antreprenori locali. Florea Grup, un business deţinut de fraţii Marcel şi David Florea, a ajuns la afaceri de 137 mil. lei, plus 22%. Compania a inaugurat, în vara lui 2020, o fabrică de prefabricate din beton la Strejnicu, judeţul Prahova, lângă Ploieşti, investiţie de 10 mil. euro

Marcel şi David Florea

Marcel şi David Florea

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.03.2021, 00:08 3107

Businessul Florea Grup din judeţul Alba, deţinut de fraţii Marcel şi David Florea, şi-a majorat rezultatele financiare din 2020, susţinute mai mult de divizia de construcţii, în condiţiile în care hotelurile nu au trecut printr-o perioadă propice.

Astfel, cifra de afaceri a fost de 137 milioane de lei, ceea ce înseamnă o majorare cu 22% faţă de 2019.

„Trendul pozitiv se datorează în primul rând industriei construcţiilor, cu cele două componente majore: lucră­rile de infrastructură pe de o parte şi fabricarea materialelor de construcţii pe de altă parte“, spun cei doi proprietari ai companiei.

Florea Grup se aşteaptă la un trend ascendent pentru construcţii, mai ales în rândul prefabricatelor de beton.

„Pentru că în 2020 toată lumea s-a văzut obligată să petreacă mai mult timp acasă, proprietarii de locuinţe au înţeles importanţa unei grădini sau a unei alei frumos amenajate. Efer­ves­cenţa lucrărilor din sectorul public şi privat ne fac aşadar încrezători că piaţa construcţiilor va avea şi în anul 2021 un trend ascendent.“ Grupul are aproape 600 de angajaţi şi poziţii dispo­ni­bile pentru mai multe puncte de lucru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO