ZF Live

ZF Live: Cum merge piaţa de stomatologie? Alexandra Mircea, fondatoarea Clinicii Dentalist: Am început cu o investiţie de 250.000 euro, dar în doi ani de zile am ajuns la 2 mil. de euro. Am investit în noi unituri şi dotări

Autor: Mirabela Tiron

05.02.2024, 00:06 562

Anul trecut am avut cifră de afaceri de 3 milioane de euro, vrem să atingem cifra de afaceri de 4 mil. de euro în acest an.

Alexandra Mircea, medic stomatolog şi fondatoarea Clinicii Dentalist, spune că în pandemie a început cu două unituri (scaune de stomatologie-n.red.) iar acum a ajuns la nouă unituri, după investiţii constante în fiecare an.

„La noi creşterea a fost constantă de când am început clinica. În pandemie am început cu două unituri, după aia am ajuns la cinci, şapte şi nouă unituri. Ne-am extins dotările, am luat în clinică şi computer tomograf, pentru că a fost foarte important pentru mine ca pacientul să se simtă comod şi să nu mai fie plimbat peste tot“, a spus Alexandra Mircea, fondatoarea Clinicii Dentalist la emisiunea ZF Live. Ea a deschis clinica în urmă cu trei ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO