Business Hi-Tech

Epson ţinteşte dublarea vânzărilor de imprimante şi scannere de business

Epson ţinteşte dublarea vânzărilor de imprimante şi...

Autor: Ioana Nita

30.04.2014, 00:06 97
Compania japoneză Epson, unul dintre cei mai mari producători de echi­pamente de imprimare din lume, are în plan să îşi dubleze anul acesta vânzările de impri­mante şi scannere destinate me­diului de business din România la circa 1.200 de unităţi, în condiţiile în care piaţa echipamentelor de printing pentru segmentul corpo­rate este în creştere.
 
„Ne propunem ca anul acesta să vindem 800 de imprimante inkjet de business, din care 600 de modele noi. Pe segmentul scan­ne­relor de business, ne propunem să dublăm vânzările la 400 de uni­tăţi“, a declarat Alina Silves­tru, marketing services specialist în cadrul repre­zentanţei Epson din România. Piaţa locală de imprimante inkjet (cu jet de cerneală) destinate compa­ni­ilor s-a ridicat anul trecut la 9.300 de uni­tăţi, aproape dublu faţă de 2012, când s-au vândut doar 5.300 de astfel de echi­pamente, conform datelor IDC citate de Epson România.
 
Piaţa echi­pamen­telor pentru scanarea docu­mentelor în me­diul corporate s-a situat în 2013 la 1.250 de unităţi, Epson având o cotă de piaţă de 16%, po­trivit companiei de cer­cetare de piaţă infoSource.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO