Companii

Cum a ajuns un producător de mobilier şi căsuţe din lemn din Reghin să facă 42 mil. lei şi să îşi dubleze profitul

În 2021 peste 80% din producţia Bucin Mob pleacă la export, iar principalele ţări în care exportă constant sunt Ungaria, Austria, Germania, Italia şi Germania.

În 2021 peste 80% din producţia Bucin Mob pleacă la export, iar principalele ţări în care exportă constant sunt Ungaria, Austria, Germania, Italia şi Germania.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.05.2024, 00:05 10887

Bucin Mob, producător de mobilier, de tâmplărie şi căsuţe din lemn din Reghin (jud. Mureş), a avut în 2023 o cifră de afaceri de 42 de milioane de lei, în creştere cu aproape 50% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Profitul net al companiei a ajuns la 2,4 milioane de lei, mai mult decât dublu faţă de anul precedent, rezultat realizat cu ajutorul a 69 de angajaţi în medie.

Practic, ca nivel al cifrei de afaceri şi al profitului net acesta este cel mai bun an din istoria producătorului. Faţă de 2019, ultimul an cu activitate normală pentru jucătorii din industria mobilei şi nu numai, businessul Bucin Mob s-a dublat.

Bucin Mob este un producător cu o istorie de peste 30 de ani în sectorul de mobilier, fiind deţinut de Lucia Bucin. Compania produce mobilier de grădină, mobilier de interior,  tâmplărie din lemn triplu stratificat, dar şi căsuţe din lemn, fiind prezentă atât pe plan local, cât şi la export. în 2021, compania a lansat căsuţa modulară Skadi pentru a diversifica gama de căsuţe de grădină, într-un moment în care acest produs este din ce în ce mai căutat şi pe piaţa din România, de la persoane fizice, până la crame care investesc în turismul viticol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO