Companii

Rebranding: Clinicile stomatologice Dr. Leahu preiau numele acţionarului majoritar şi devin Regina Maria Dental Clinics

Amprenta clinicilor dentare Dr. Leahu cuprinde 19 clinici în ţară, în 13 oraşe. Noul brand va fi Regina Maria Dental Clinics.

Amprenta clinicilor dentare Dr. Leahu cuprinde 19 clinici în ţară, în 13 oraşe. Noul brand va fi Regina Maria Dental Clinics.

Autor: Georgiana Mihalache

09.05.2024, 00:05 11728

La jumătatea anului 2023, reţeaua Regina Maria a anunţat achiziţia unui pachet de 51% din acţiunile Clinicilor Dr. Leahu La un an de la preluare, clinicile Dr. Leahu preiau numele reţelei Regina Maria.

Dr. Leahu, brandul de clinici stomato­logice creat de medicul Ionuţ Leahu în urmă cu 14 ani, trece printr-un proces de rebranding şi va prelua numele reţelei Regina Maria, care a cumpărat 51% din acţiunile companiei în 2023. Noul brand va fi Regina Maria Dental Clinics, începând cu jumătatea lunii mai.

Mutarea vine la un an de la intrarea în acţionariat a reţelei Regina Maria, în iunie 2023, fiind prima achiziţie a operatorului medical în zona stomatologiei. De ase­me­nea, a fost prima achiziţie în care reţeaua Regina Maria nu a preluat pachetul inte­gral de acţiuni, ci puţin mai mult de jumă­tate. Restul de 49% din acţiuni au rămas la fondatorul clinicilor dentare, medicul Ionuţ Leahu, care a rămas implicat activ în dezvoltarea companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO