Companii

Mogotel, grup hotelier din Letonia, vrea să opereze în România circa 20 de hoteluri sub branduri internaţionale în următorii cinci ani

Mogotel, grup hotelier din Letonia, vrea să opereze în...

Autor: Miruna Diaconu

11.09.2023, 00:07 587

Grupul Mogotel, operator hotelier internaţional cu sediul în Letonia, vrea să intre pe piaţa locală şi plănuieşte deschiderea a 20 de hoteluri în Bucureşti şi în ţară. Cu o prezenţă în nouă ţări şi 24 de hoteluri în administrare, grupul se află în discuţii cu investitori locali pentru extinderea în România.

„Ne aflăm în discuţii cu circa 20 de investitori din Bucureşti şi din ţară pentru a deschide hoteluri în următorii ani, iar unii din aceştia vor deschide chiar câteva hoteluri sub managementul nostru. În următorii cinci ani, Mogotel are drept ţintă să opereze în România circa 15-20 de hoteluri”, spune Robert Eşanu, director de dezvoltare pe România şi Moldova al Mogotel.

Anul viitor, grupul are în plan preluarea a două hoteluri existente şi în următorii ani să aibă prezenţă în toate oraşele mari ale României.

Mogotel are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul serviciilor hoteliere la nivel european şi este prezent în Letonia, Estonia, Ucraina, Germania, Polonia, Slovenia, Ungaria, Slovacia şi Bulgaria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO