Burse - Fonduri mutuale

Bursă. One United Properties, vânzări şi prevânzări rezidenţiale de 57,1 mil. lei în T1/2024, în scădere cu 10% faţă de primele trei luni din 2023

Bursă. One United Properties, vânzări şi prevânzări...

Autor: Roxana Rosu

23.04.2024, 07:23 398

„Ne-am concentrat eforturile pe îmbunătăţirea vânzărilor în dezvoltările aflate într-un stadiu avansat de construcţie“  Compania a aprobat o majorare de capital de 6,2 mil. lei pentru programul de stock option plan.

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties (simbol bursier ONE) a raportat vânzări şi prevânzări rezidenţiale în valoare de 57,1 milioane de euro în primele trei luni din 2024, în scădere cu 10% în comparaţie cu rezultatul din T1/2023.  În ianuarie-martie 2024 au fost vândute şi prevândute 92 de apartamente cu o suprafaţă totală de 10.618 mp, 228 de locuri de parcare şi alte tipuri de unităţi.

Evoluţia vânzărilor evidenţiază o creştere de 27% a preţului de vân­zare pe metru pătrat, datorată faptului că majoritatea dezvoltărilor au ajuns în stadii avansate de construcţie, acest lucru fiind reflectat în aprecierea marjei, în concordanţă cu strategia de vânzări a companiei, scriu reprezentanţii One într-un raport publicat la BVB. „Am început anul 2024 cu perspective pozitive, înregistrând vânzări importante în primele trei luni ale anului, care au depăşit obiectivele noastre pentru trimestru. Această realizare este una semnifica­tivă având în vedere ale­gerea noastră strategică de a amâna lansarea vânzărilor la dezvoltări noi precum One Cotroceni Towers şi faza a doua a One Lake District, unde ne aştep­tăm la o cerere crescută“, spune Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO