Companii

Familia austriacă Julius Meinl intră pe piaţa hotelieră românească prin achiziţia hotelului Ambasador din Bucureşti

Familia austriacă Julius Meinl intră pe piaţa...

Autor: Miruna Diaconu

23.04.2024, 00:07 406

Familia austriacă Meinl, care deţine Julius Meinl, unul dintre cei mai mari jucă­tori de pe piaţa cafe­lei pre­mium şi care deţi­ne fabricile Kandia şi Heidi din România, intră pe piaţa hotelieră locală prin achiziţio­narea hotelului Ambasa­dor din Bucureşti, aflat pe bule­vardul Magheru, de către compa­nia Julius Meinl Living, parte din grupul Julius Meinl.

Achiziţia a fost realizată în două etape. Julius Meinl Living a achiziţio­nat prima dată Ambasador SA, care deţinea jumătate din proprietate şi care activa drept hotel, iar cea de-a doua etapă a fost achiziţio­narea de către Ambasador SA a celeilalte părţi a clădirii, care era deţinută separat.

„Pentru a ne asi­gura că oferim servicii la standarde tot mai înalte şi pentru a îmbunătăţi expe­ri­en­ţa pe care o oferim oas­pe­ţilor noştri, am luat deci­zia de a întrerupe activita­tea hotelului înce­pând cu data de 07.03.2024. Împreu­nă cu noul acţionar întregul imobil Hotel Ambasa­dor va fi supus unui amplu pro­ces de moder­nizare“, se arată într-un anunţ de pe site-ul hotelului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO