Eveniment

Johan Gabriels, iBanFirst: Nu ştim cum va arăta lumea peste cinci ani. Ca om de afaceri, te poţi uita mai degrabă la ce nu se va schimba, în loc de ce se va schimba

ZF/iBanFirst Regional Business Summit 2024

Johan Gabriels, iBanFirst: Nu ştim cum va arăta lumea...

Autor: Răzvan Botea

24.04.2024, 18:06 107

Johan Gabriels, regional director iBanFirst, a vorbit ZF/iBanFirst Regional Business Summit 2024 despre expansiunea companiilor la nivel regional şi despre importanţa conexiunilor umane în business.

„Ca om de afaceri, nu este vorba despre ce se va schimba, ci mai degrabă despre ce nu se va schimba. Dacă vii cu un model de business care este securizarea plăţilor, plăţi instant la preţuri competitive, probabil că ai un model bun, iar pe restul se poate construi: AI, creativitate.”

Alte declaraţii ale lui Johan Gabriels:

Creativitatea umană, agilitatea de a rezolva toate problemele sunt cheile pentru succes.

Nu ştim cum va arăta lumea peste cinci ani, de fapt nu ştim cum va arăta nici peste un an. Acesta este un lucru bun pentru iBanFirst, care oferă protecţie pentru tranzacţiile valutare, deci puteţi veni să ne vedeţi.

Ca om de afaceri, nu este vorba despre ce se va schimba, ci mai degrabă despre ce nu se va schimba. Dacă vii cu un model de business care este securizarea plăţilor, plăţi instant la preţuri competitive, probabil că ai un model bun, iar pe restul se poate construi: AI, creativitate.

În septembrie anul acesta, vor fi 15 ani de când suntem în România şi regiune. Am vrut să vedem top 50 de clienţi în România. Fostul director de afaceri a spus că nu toţi clienţii sunt în Bucureşti şi că va dura luni. Aceste relaţii vor rămâne de asemenea în viitor.

De aceea facem acest eveniment. Oamenilor le place să discute, să relaţioneze.

Ne lovim în fiecare zi de probleme încercând să găsim soluţii, să găsim aspectele umane, pentru că lucrăm cu oameni. Chiar dacă 80% din muncă este făcută de inteligenţa artificială, creativitatea umană şi relaţiile umane vor rămâne.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO