Business Construct

Cehii de la Antares au produs scaune de 3 milioane de euro la Cluj

Cehii de la Antares au produs scaune de 3 milioane de...

Autor: Laurentiu Cotu

04.08.2014, 00:04 216
Producăttorul de scaune ergonomice de birou Antares România, subsidiară a grupului ceh Antares, a avut în primul semestru o cifră de afaceri de aproape 3,3 mil. euro, în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Producătorul clujean şi-a bugetat pentru acest an o creş­te­re de 9-10% a afacerilor faţă de 2013, când a avut venituri to­tale de peste 29,7 mil. lei (6,7 mil. euro).
 
„Evoluţia pieţei pare a fi una favorabilă în 2014, cu oportunităţi de creştere atât în consumul intern, cât şi la ex­port. Lucrăm la lansarea unei oferte pentru scaune de am­fi­teatru şi săli de auditorium, pe care le vom scoate pe piaţă pâ­nă la începerea noului an universitar“, a declarat pentru ZF Transilvania Laczko Csaba, director general Antares România. 
 
În 2013 Antares a achiziţionat brandul ID Point, pentru segmentul HoReCa şi soluţii pentru casă, în vederea dezvoltării activităţii pe acestă zonă. Colecţia ID Point a adus pentru Antares noi colaborări cu producătorii italieni Pedrali, Domitalia şi MIDJ.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro