Eveniment

Elena Pap a fost numită în funcţia de director pentru Europa al Up Group. „Un Pas Strategic în Expansiunea Europeană”

Elena Pap a fost numită în funcţia de director pentru...

Autor: Valeriu Dănilă

17.06.2024, 19:53 85

Up România anunţă numirea Elenei Pap în funcţia de Director Europa în cadrul Up Group, după o carieră de peste 20 de ani în care a ocupat poziţia de CEO al Up România, în ultimii patru ani având cumulativ şi poziţia de Director Regional Up Group.

Elena Pap este recunoscută pentru performanţele sale excepţionale şi contribuţiile semnificative la dezvoltarea companiei pe piaţa beneficiilor extrasalariale din România, se arată într-un comunicat de presă emis de companie.

Elena Pap a reuşit să transforme Up România, dintr-o companie orientată către produse tradiţionale, într-o companie orientată către tehnologie şi inovaţie, consolidându-i poziţia şi extinzând afacerea în mod semnificativ. Sub conducerea sa, compania a cunoscut o creştere importantă, diversificându-se în noi segmente de piaţă. Elena a implementat inovaţii valoroase şi a promovat dezvoltarea continuă a echipei, creând o cultură organizaţională pozitivă, care susţine dezvoltarea personală a fiecărui membru al echipei, fiind mereu focusată pe oamenii din jur.

Funcţia de CEO al Up România va fi preluată de Gina Pavel, fost Director General Adjunct, care va continua să dezvolte compania pe baza fundaţiei solide stabilite de Elena Pap, menţinând standardele de excelenţă şi inovaţie. Funcţia de Director Regional pentru ţările România, Moldova, Serbia, Bulgaria şi Grecia, deţinută anterior de Elena Pap, este preluată de Pierre-Jean Fossat, consolidând astfel echipa de management regional a Up Group.

„Sunt onorată să preiau această nouă responsabilitate în cadrul Up Group şi să contribui la strategia noastră de consolidare şi expansiune pe piaţa europeană. Mulţumesc echipei Up România pentru colaborarea excelentă de-a lungul anilor şi sunt încrezătoare că Gina Pavel va continua să ducă mai departe această moştenire cu succes. Rămân în continuare alături de filiala din România.” a declarat Elena Pap, Director Europa Up Group.

Cu o experienţă vastă în domeniul financiar şi managementul echipelor, Elena Pap este un pionier al industriei beneficiilor extrasalariale. Elena a fost un susţinător activ al intereselor industriei din poziţia de Preşedinte al Asociaţiei Profesionale a Emitenţilor de Tichete Valorice (APET) şi o prezenţă activă în zona de business. În prezent, este membru ales în Consiliul Director CCIFER (Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România). Elena Pap este absolventă a Academiei de Studii Economice Bucureşti, specializarea finanţe, credit şi contabilitate.

 

Despre Up România

Up România face parte din Grupul Up, deserveşte peste 25.000 de clienţi şi peste 1.3 milioane de beneficiari pe Up Dejun, Up, Cadou, Up Vacanţă. La aceştia se adaugă peste 1.2 milioane de beneficiari pe Up Social din 150 de proiecte sociale naţionale şi locale care au fost realizate în ultimii 6 ani.  Cu o prezenţă de peste 20 de ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare şi soluţii financiare avantajoase pentru performanţa businessului companiilor, printre care se numără produse şi servicii pentru salariaţi, platforma de beneficii flexibile Up MultiBeneficii, soluţii digitale interactive de incentivare şi recompensare STIM Online, servicii dedicate comercianţilor, precum şi soluţii personalizate pentru modernizarea sectorului de acţiune socială.

Up MultiBeneficii este soluţia Up România dedicată companiilor, ce oferă gestionarea eficientă a beneficiilor extrasalariale puse la dispoziţia angajaţilor. Platforma Up MultiBeneficii prezintă un pachet atractiv de beneficii şi oferte speciale ce pot fi alese chiar de către angajat în funcţie de nevoile sale, generând un avantaj competitiv pe piaţă pentru angajator, iar pentru angajat, autonomie şi flexibilitate. 

Prin intermediul campaniei „Redefinim Munca”, Up România îşi propune să schimbe perspectiva asupra muncii, aducând schimbări semnificative în abordarea acesteia.

Up România este certificată Great Place to Work, al doilea an consecutiv în 2023.

Mai multe detalii pe www.upromania.ro.

Aplicaţia Up Mobil poate fi descarcată de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery.